08 Αυγ 2017

Θέατρο με τον ΟΦΟΝ «Διακοπές στην Αθήνα» – 5/8/17

0 Comment

Το Σάββατο 5/8/17 εμείς που μείναμε στην Αθήνα, είχαμε μία δροσερή πρόταση από τον Ο.Φ.Ο.Ν. Να συμμετέχουμε σε μια βραδινή απόδραση, σε μια δροσερή μουσικο-θεατρική παράσταση,σε κείμενα του Πάνου Χατζηκουτσέλη,με τίτλο «Διακοπές στην Αθήνα».
Στην ανακαινισμένη αυλή του θεάτρου Από Κοινού , μία παράσταση γεμάτη χιούμορ, χορό και τραγούδια όλα αφιερωμένα στην Αθήνα με Χορογραφίες του Άκης Σιδέρης και πολλά ευχάριστα απρόοπτα επί σκηνής.
Το «Θέατρο Από Κοινού» είναι ένας υπέροχος χώρος, κοντά στο σταθμό του μετρό Κεραμεικός, στην Ευπατριδών 4, που από συνεργείο μετατράπηκε σε θέατρο και πολυχώρο τέχνης».
Δημιουργήθηκε από την ανάγκη «να πάμε κόντρα στην απογοήτευση, κόντρα στη μοιρολατρία, συνεχίζοντας τον αγώνα για όσα ομορφαίνουν τη ζωή μας» λένε οι εμπνευστές του.
Είναι μια μικρή όαση δροσιάς μέσα στο κέντρο της Αθήνας. Θυμίζει εκείνες τις παλιές αυλές που έστηναν παραστάσεις ηθοποιοί μιας κάποιας εποχής. Υπέροχοι άνθρωποι, φιλόξενοι… που υπηρετούν την τέχνη με αγάπη. Θα χαρώ να ξαναπάω… το προτείνω και σε όλους εσάς.
Παίζουν, τραγουδούν, χορεύουν: Ελένη Γερασιμίδου, Αντώνης Ξένος ,Άκης Σιδέρης, Αγγελική Ξένου.
Τραγουδάει και παίζει πιάνο Ιωάννα Μπάλτα.
Ο ΟΦΟΝ πραγματικά αυτό το ζεστό Σαββατόβραδο μέσα απο την δροσερή πρόταση του μας έκανε να περάσουμε όμορφα γελώντας,τραγουδώντας και χορεύοντας μαζί με τους συντελεστές! Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τον ΟΦΟΝ με τις ωραίες προτάσεις του.

Ζωγράφου Αρετή.

[top]
Protected by the Bad Bot Exterminator Pro