12 Οκτ 2017

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!!

0 Comment

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Νέα μητέρα, συναγωνίστρια
‘Υστερα από δύο δυναμικές παραστάσεις διαμαρτυρίας που πραγματοποίησε ο Σύλλογός μας στο δημαρχείο Πειραιά -στις 29/9 και στις 2/10-, καταφέραμε να γίνουν δεκτά δύο παιδιά τα οποια είχαν αποκλειστεί από τους παιδικούς σταθμούς. Επίσης, ο δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα γίνουν δεκτά όλα τα παιδια που έχουν μείνει φέτος εκτός παιδικών σταθμών και μας διαβεβαίωσε οτι θα βάλει προς συζήτηση το πλαίσιο των αιτημάτων μας για τους παιδικούς σταθμούς στην συνεδρίαση του  δημοτικού συμβουλίου.

 Έλα να παλέψουμε μαζί!
Έλα μαζί μας στην παρέμβαση του Συλλόγου
στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

την Τετάρτη 18/10 στις 5μ.μ.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

  • Να γίνουν δεκτά στους δημοτικούς παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, Ελλήνων και μεταναστών, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
  • Να καταργηθούν τα τροφεία και κάθε είδους οικονομική επιβάρυνση για τους γονείς. Να σταματήσουν οι εκβιασμοί σε όσους γονείς δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στο κόστος των τροφείων.
  • Να μονιμοποιηθούν όλοι οι συμβασιούχοι, χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Να μη γίνει καμία απόλυση. Σταθερή και μόνιμη δουλειά για όλους τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες με 6ωρο, 5ημερο, 30ωρο.
  • Μόνιμο εξειδικευμένο και επαρκές προσωπικό, με ενιαίο φορέα προσχολικής αγωγής που να ανήκει στο Υπουργείο Παιδείας, με ενιαίο παιδαγωγικό πρόγραμμα σύμφωνα με τις ηλικιακές ανάγκες βρεφών και νηπίων.
  • Κτιριακή επάρκεια, καταλληλότητα, υποδομή, επάρκεια και ποιότητα φαγητού.
[top]
Protected by the Bad Bot Exterminator Pro