15 Σεπ 2017

Κάλεσμα του ΟΦΟΝ για τα 4 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Δεύτερα 18/9 στις 6:00 μμ Πλ. Ζαρντέν στο Κερατσίνι.

0 Comment

Περάσανε τέσσερα χρόνια μετά την δολοφονία του Π.Φύσσα από τους ναζιστές – φασίστες εγκληματίες της Χ.Α. Ο ΟΦΟΝ τιμάει τη μνήμη του, βοηθώντας από το δικό του μετερίζι τον αγώνα ενάντια στο φασισμό-ναζισμό, ενάντια και στο σύστημα που το γεννά. Καλούμε τους ΟΦΟΝίτες και ΟΦΟνίτισσες να πάρουν μέρος στο κάλεσμα της συγκέντρωσης τιμής και μνήμης, των ταξικών σωματείων της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης του Περάματος και των λαϊκών επιτροπών του Πειραιά την Δευτέρα 18/9 στην πλατεία Ζαρντέν στις 6:00 μμ. στο Κερατσίνι.
Ο ναζισμός – φασισμός είναι το μακρύ χέρι του κεφαλαίου, το πιο αποκρουστικό πρόσωπο του καπιταλιστικού συστήματος. Αξιοποιείται από αυτό για να εγκλωβίζει λαϊκές δυνάμεις, ανέργους, εξαθλιωμένα λαϊκά στρώματα. Αξιοποιείται από ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς, όπως το ΝΑΤΟ και η ΕΕ, προκειμένου να προωθούνται τα σχέδια και οι επεμβάσεις τους. Επίσης, αναδεικνύεται η ευθύνη των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων και την ανοχή του αστικού πολιτικού συστήματος.. Άλλωστε και ιστορικά έχει αποδειχτεί ότι τα μονοπώλια και οι κυβερνήσεις τους ήταν αυτά που εξέθρεψαν, ενίσχυσαν και στήριξαν την άνοδο του ναζισμού.
Αποτελεί λοιπόν καθήκον κάθε τίμιου ανθρώπου, να συμβάλει για να ορθωθεί τείχος στο δηλητήριο του φασισμού – ναζισμού, για να ηττηθεί οριστικά και τελεσίδικα ο φασισμός και τα κάθε είδους πολιτικά μορφώματά του.

[top]
Protected by the Bad Bot Exterminator Pro