15 Ιαν 2018

14/1/2018 ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΟΝ

0 Comment

Την Κυριακή 14/1, δύο πούλμαν ξεκίνησαν από τα γραφεία μας για την προγραμματισμένη κοπή της πίττας μας.

Στο κάλεσμα του Ο.Φ.Ο.Ν. για το καλωσόρισμα της νέας χρονιάς ανταποκρίθηκαν 90 άτομα αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την αγάπη τους και την στήριξη τους στον όμιλο μας. Ξεκινήσαμε από το Χαϊδάρι και συγκεκριμένα στο «ΠΑΛΑΤΑΚΙ» με την θερμή υποδοχή της δημοτικής αρχής και του ίδιου του δημάρχου Ν.Σελέκου, ξεναγηθήκαμε στο χώρο και μάθαμε ιστορικά γεγονότα και στοιχεία για την πόλη του Χαϊδαρίου, τους κατοίκους, τον πολιτισμό της.

Ειδική μνεία και αναφορά έγινε από το δήμαρχο στο στρατόπεδο Χαϊδαρίου, αναδυκνείοντας την ιστορική σημασία και αξία για του χιλιάδες αγωνιστές που φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν και εκτελέστηκαν για τα ιδανικά τους. Με περηφάνεια και τιμή αναδείξαμε και την ιστορία του ομίλου μας για τα μέλη του Ο.Φ.Ο.Κ. που συνελλήφθησαν από τους γερμανούς φασίστες και κρατήθηκαν για αρκετές ημέρες στο κολαστήριο του Χαϊδαρίου, τονίζοντας και την εκτέλεση του προέδρου του Ο.Φ.Ο.Κ. Αλέκου Μουχτούρη.

Συγκινημένοι και ικανοποιημένοι οι οφονίτες έφτασαν στον επόμενο προορισμό τα Δερβενοχώρια. Συγκεκριμένα στη περιοχή Σκούρτα,μας φιλοξένησε μία ταβέρνα της περιοχής, όπου σε ζεστό και φιλικό περιβάλλον γλεντήσαμε, χορέψαμε και κόψαμε την πρωτοχρονιάτικη πίττας μας.

Το Δ.Σ. του Ο.Φ.Ο.Ν. σας εύχετε όλους καλή και δημιουργική χρονιά.

 

 

[top]
Protected by the Bad Bot Exterminator Pro