13 Φεβ 2018

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ Ο.Φ.Ο.Ν!!

0 Comment

Την Τσικνοπέμπτη μέσα σε ζεστή και γιορταστική ατμόσφαιρα, με κρασί και μεζέδες, μέλη και φίλοι του Ο.Φ.Ο.Ν. συγκεντρώθηκαν από νωρίς για να το ….τσικνίσουν, στην αίθουσα του Ομίλου.

Η αίθουσα του Ομίλου είχε στολιστεί αποκριάτικα για να υποδεχτεί τους καλεσμένους της, και πήρε αποκριάτικο χρώμα.Έγινε ένα ξεχωριστό σκηνικό χαράς και γιορτινής διάθεσης που ενθουσίασε τον κόσμο.Οι ψήστες, χρόνια στενοί φίλοι του Ομίλου, προσέφεραν τις υπηρεσίες τους με το χαμόγελο και το τραγούδι στα χείλη και με την τσίκνα διάχυτη παντού, από το παραδοσιακό ψήσιμο των κρεάτων κάθε είδους, σκορπώντας το χαρακτηριστικό άρωμά τους στην ατμόσφαιρα.Προσφέρθηκαν γενναιόδωρα κρασί και άλλα εδέσματα και όλα αυτά, αποτέλεσαν ασφαλώς προϋποθέσεις για το μεγάλο παραδοσιακό γλέντι που άναψε όταν ο εξαίρετος DJ ξεκίνησε το πρόγραμμά του με νησιώτικους σκοπούς και τραγούδια.Ο κόσμος που συμμετείχε έφαγε, ήπιε και χόρεψε σε ένα ξεφάντωμα που είχε κάτι από το άρωμα της παλιάς εποχής, τότε που την Τσικνοπέμπτη στήνονταν μεγάλα Αποκριάτικα γλέντια με γνήσιο χαρακτήρα και αυθόρμητο κέφι.

Η πρόεδρος του συλλόγου, ευχαρίστησε τους καλεσμένους, αλλά και τους ακούραστους συνεργάτες – συντελεστές της όμορφης αυτής γιορτής. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!! 
[top]
Protected by the Bad Bot Exterminator Pro