18 Αυγ 2014

ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

0 Comment

Καταγγέλλουμε, τους βανδαλισμούς, που έγιναν από Φασιστοειδή στοιχεία στο Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών, που συστεγάζεται στο 14ο και 15ο Γυμν. Πειραιά στην περιοχή της Παλαιάς Κοκκινιάς.Οι θρασύδειλοι Φασίστες, αφού πρώτα παραβίασαν με καδρόνια τα προστατευτικά κάγκελα του σχολείου, εισχώρησαν στον χώρο και τον λεηλάτησαν, κατέστρεψαν χρήσιμα αντικείμενα και έγραψαν  στους τοίχους συνθήματα υπέρ του Φασιστικού μορφώματος της “Χρυσής Αυγής”.
Το απαράδεκτο αυτό γεγονός, συνέβη τις νύχτες, 14 και 15 Αυγούστου, και δεν είναι καθόλου τυχαίο, ούτε συμπτωματικό, ότι η πόλη της Κοκκινιάς, τούτες τις μέρες, Γιορτάζει και Τιμά τα 70 χρόνια από το “Μπλόκο”, που έκαναν οι Γερμανοί Φασίστες και οι ντόπιοι συνεργάτες τους, τον Αύγουστο του ’44.
Ο Ο.Φ.Ο.Ν, πιστός στα χαρακτηριστικά του και στις κοινωνικές του ευαισθησίες, χτυπημένος και αυτός από τον φασισμό σαν Ο.Φ.Ο.Κ, και επειδή φιλοξενεί στα γραφεία του την Λαϊκή Επιτροπή και την Επιτροπή Ανέργων Νίκαιας, καταγγέλλει το συγκεκριμένο συμβάν, όπως επίσης καταδικάζει κάθε ρατσιστική αντίληψη και πρακτική, που διαχωρίζει τους εργάτες, σε Μετανάστες και Έλληνες !!
Καλεί το Λαό και ιδιαίτερα την Νεολαία, μέσα από την καθημερινή δράση και πάλη, να απομονώσει και να απορρίψει τους ιδεολογικούς απογόνους των Ναζί και να δείξει μια δυναμική παρουσία, στο Γιορτασμό για τα 70 χρόνια του “Μπλόκου της Κοκκινιάς” στις 24 Αυγούστου στις 10:00π.μ στην πλατεία 17ης Αυγούστου 1944 (Οσία Ξένη).

ΤΟ Δ.Σ.

[top]
Protected by the Bad Bot Exterminator Pro