27 Ιούλ 2015

24/8-28/08 5ΗΜΕΡΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ!!

0 Comment

Ο Ο.Φ.Ο.Ν σας προτείνει μια 5ήμερη εκδρομή στη Χαλκιδική με διανυκτέρευση σε 4* ξενοδοχείο -πρωινό – δείπνο!

Περιμένουμε  τις συμμετοχές σας!!

Χαλκιδική, 5 ημέρεςΑναχώρηση 24/8.

ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ – ΣΙΘΩΝΙΑ – ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.15 π.μ., περιοχή Λαμίας στάση και μέσω Τεμπών, φθάνουμε στο γραφικό οικισμό του Παλαιού Παντελεήμονα, στάση, γεύμα προαιρετικά. Ακολούθως προσπερνώντας την πόλη της Θεσσαλονίκης, φθάνουμε στη Χαλκιδική, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και μετάβαση στην ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ για ΜΙΝΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ (έξοδα ατομικά) με τουριστικό πλοιάριο, γύρω από τη χερσόνησο του ΑΘΩ με τις ιστορικές ΜΟΝΕΣ του ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για το γύρο της χερσονήσου ΣΙΘΩΝΙΑΣ. Θα περάσουμε τον ΟΡΜΟ ΠΑΝΑΓΙΑΣ – ΒΟΥΡΒΟΥΡΟΥ – ΣΑΡΤΗ, στάση. Εν συνεχεία κατευθυνόμαστε για Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ (ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑ), παραμονή, μπάνιο, γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή το απόγευμα, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για το γύρο της ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ, προσπερνάμε πολλά γραφικά τοπία και την όμορφη ΚΑΛΛΙΘΕΑ, για να φθάσουμε στη ΧΑΝΙΩΤΗ, στάση. Συνεχίζοντας από το ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ και τα ΛΟΥΤΡΑ, θα καταλήξουμε στην ΣΚΑΛΑ ΦΟΥΡΚΑΣ παραμονή, μπάνιο, γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευμα, δείπνο, διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό, αναχώρηση για επίσκεψη του ΣΠΗΛΑΙΟΥ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ. Εν συνεχεία για ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ, περιοχή ΛΑΡΙΣΑΣ, στάση, γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε για ΛΑΜΙΑ, στάση, άφιξη στην Αθήνα το βράδυ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο: 280 ευρώ.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με κλιματιζόμενα πούλμαν.
  • 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4*.
  • Τέσσερα πρωινά.
  • Τέσσερα δείπνα.
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
[top]
Protected by the Bad Bot Exterminator Pro