27 Ιούν 2015

30/08-5/09 Ο Ο.Φ.Ο.Ν ΠΑΕΙ 7ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!!!

0 Comment

Ο Ο.Φ.Ο.Ν θα δώσει την ευκαιρία οι εκδρομείς μας να γνωρίσουν  τις ομορφιές της Κρήτης!!!
Δηλώστε τις συμμετοχές σας στα τηλ. του ομίλου μας1

30/08
1Η Μέρα- Κυριακή :
Αναχώρηση από Πειραιά για Χανιά στις 22,00 μμ  με  την ΑΝΕΚ- SUPERFAST (σύμφωνα με τα σημερινά δρομολόγια)
31/08
2Η Μέρα – Δευτέρα:
Άφιξη το πρωί στις 06.30 πμ, στο λιμάνι της Σούδας, επιβίβαση στο λεωφορείο με προορισμό το παλιό λιμάνι των Χανίων για ένα πρωινό καφέ. Συνεχίζουμε για μια βόλτα στη πόλη φθάνοντας μέχρι του τάφους του Βενιζέλου. Μετά κατευθυνόμαστε προς το οροπέδιο του Ομαλού όπου θα δούμε την είσοδο του φαραγγιού της Σαμαριάς και θα έχουμε τη δυνατότητα για μεσημεριανό φαγητό σε παραδοσιακή ταβέρνα της περιοχής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευμα. Βράδυ ελεύθερο. Διανυκτέρευση Χανιά
01/09
3Η Μέρα- Τρίτη:
Μετά το πρωινό επιβιβαζόμαστε στο λεωφορείο για ημερήσια εκδρομή στο δυτικότερο μέρος της Κρήτης το Ελαφονήσι. Η διαδρομή είναι υπέροχη, θα επισκεφθούμε την μονή Χρυσοσκαλίτισσας και θα καταλήξουμε στην ομορφότερη παραλία της Κρήτης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο νωρίς το απόγευμα. Το βράδυ ελεύθερο. Διανυκτέρευση Χανιά.
02/09
4Η Μέρα- Τέταρτη:
Μετά το πρωινό αναχωρούμε μαζί με τις αποσκευές για Ηράκλειο με πρώτη στάση τη Λίμνη του Κουρνά για ένα καφέ. Συνεχίζουμε για το Ρέθυμνο για μια επίσκεψη στην παλιά πόλη όπου θα έχουμε και μεσημεριανό φαγητό. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τη Μονή Αρκαδίου. Άφιξη στο Ηράκλειο το απόγευμα. Βράδυ ελεύθερο. Διανυκτέρευση Ηράκλειο.
03/09
5Η Μέρα- Πέμπτη:
Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε  τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού όπου θα ξεναγηθούμε από επίσημο ξεναγό και στη συνέχεια επίσκεψη στο αρχαιολογικό μουσείο. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Βράδυ ελεύθερο. Διανυκτέρευση Ηράκλειο.
04/09
6Η Μέρα- Παρασκευή:
Μετά το πρωινό αναχώρηση μαζί με τις αποσκευές για τον Άγιο Νικόλαο. Η πρώτη στάση θα είναι στο Ενυδρείο Κρήτης και συνεχίζουμε για το οροπέδιο Λασιθίου. Στάση για προσκύνημα στην Παναγιά Κερά και συνεχίζουμε για το σπήλαιο Δυκτέον Άνδρω, φεύγοντας από το Δυκτέον Άνδρω  θα έχουμε μεσημεριανό φαγητό σε παραδοσιακή ταβέρνα της περιοχής. Άφιξη στον Άγιο Νικόλαο το απόγευμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, το βράδυ ελεύθερο. Διανυκτέρευση στον Άγιο Νικόλαο.
05/09
7Η Μέρα- Σάββατο:
Μετά το πρωινό  αναχώρηση για ημερήσια εκδρομή στην ανατολική Κρήτη. Αφού περάσουμε τη Σητεία θα κάνουμε μια στάση στην Μονή Τομπλού και καταλήγουμε στο Φοινικόδασος όπου θα γευματίσουμε για μεσημέρι. Στην επιστροφή θα κάνουμε μια στάση στην Σητεία για ένα καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ ελεύθερο. Διανυκτέρευση στον Άγιο Νικόλαο.
06/09
8Η Μέρα- Κυριακή
Μετά το πρωινό μαζί με τις αποσκευές στο πούλμαν και αναχωρούμε για την Ελούντα ή την Πλάκα όπου θα πάρουμε το καραβάκι για μια επίσκεψη  στο Νησί ή τη Σπιναλόγκα. Εκεί θα έχουμε χρόνο για μεσημεριανό γεύμα. Τελειώνοντας το φαγητό συνεχίζουμε για το Ηράκλειο για μια τελευταία βόλτα στην πόλη. Αργά το απόγευμα επιβίβαση στο λεωφορείο για το λιμάνι του Ηρακλείου. Επιβίβαση στο καράβι της ΑΝΕΚ – SUPERFAST και αναχώρηση στις 21.00 μμ (σύμφωνα με τα σημερινά δρομολόγια) . Το βράδυ εν πλω. Άφιξη το πρωί της Δευτέρας 07/09  στις 06.00 πμ

ΤΙΜΗ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ:  € 435 (500 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ)

Στην τιμή περιλαμβάνονται

  1. Πούλμαν καινούργιο, υπερυψωμένο, κλιματιζόμενο, με ζώνες ασφαλείας, με έμπειρο οδηγό , το οποίο θα έχουν στην διάθεση τους σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα, εφοδιασμένο με πρόσφατο δελτίο τεχνικού ελέγχου ΚΤΕΟ. Διόδια και φόροι αυτοκινητόδρομων.
  2. Εισιτήρια πλοίου Πειραιά – Χάνια και Ηράκλειο – Πειραιά με την ΑΝΕΚ – SUPERFAST σε τετράκλινες καμπίνες ΑΒ4 (η τιμή έχει υπολογιστεί με βάση τις σημερινές τιμές των ναύλων).
  3. Δύο διανυκτερεύσεις 31/08-02/09 στο ξενοδοχείο KYDON 4* στα Χάνια, δυο διανυκτερεύσεις 02/09-04/09 στο OLYMPIC 3* ή στο CASTELO CITY 3* στο Ηράκλειο και δυο διανυκτερεύσεις 04/09-06/09 το CORAL 3* στον Άγιο Νικόλαο σε  δίκλινα δωμάτια με πρωινό μπουφέ.

 

 

 

 

[top]
Protected by the Bad Bot Exterminator Pro