17 Απρ 2018

Ο Ο.Φ.Ο.Ν. καταδικάζει την απροκάλυπτη επίθεση των ΜΑΤ στους φοιτητές και μαθητές που διαδήλωναν στις 16/4 στο Σύνταγμα.

0 Comment

Ο Ο.Φ.Ο.Ν. καταδικάζει την απροκάλυπτη επίθεση των ΜΑΤ στους φοιτητές και μαθητές  που διαδήλωναν στις 16/4 στο Σύνταγμα ενάντια στην ιμπεριαλιστική επέμβαση της Συρίας. Οι φοιτητές προσπάθησαν να αποκαθηλώσουν το άγαλμα του Τρούμαν, με αποτέλεσμα τα ΜΑΤ να προχωρήσουν σε επίθεση συλλαμβάνοντας 2 φοιτητές και στέλνοντας στο νοσοκομείο άλλους 3.

Να θυμίσουμε  ότι ο Τρούμαν ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ και ένας ακόμη μακελάρης των λαών που με τις εντολές του έγινε η ρίψη των ατομικών βομβών στη Χιροσίμα και Ναγκασάκι στην Ιαπωνία , έδωσε εντολή για τη ρίψη βομβών Ναπάλμ ενάντια στον ελληνικό λαό τη περίοδο του εμφυλίου πολέμου στο Γράμμο και στο Βίτσι και ήταν και ο ιδρυτής της μεγαλύτερης ιμπεριαλιστικής συμμαχία με το όνομα ΝΑΤΟ.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όπως και όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις, εκτός από γη – ύδωρ και αέρα που δίνουν στις ΗΠΑ και στο ΝΑΤΟ για το αιματοκύλισμα του λαού της Συρίας, φαίνεται πως θέλει να προστατέψει ακόμα και τα αγάλματα τους ως φόρο τιμής.

Απαιτούμε:

  • Όχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ στη Συρία!
  • Καμία συμμετοχή της Ελλάδας στο μακελειό. Να μην παρασχεθεί καμία διευκόλυνση, σε έδαφος, νερό και αέρα. Να κλείσουν οι Νατοϊκές βάσεις του θανάτου στη χώρα μας.
  • Να επιστρέψουν οι Έλληνες στρατιώτες από αποστολές εκτός συνόρων.
[top]
Protected by the Bad Bot Exterminator Pro