02 Αυγ 2017

Ο Ο.Φ.Ο.Ν για 72 Χρόνια από το ιμπεριαλιστικό έγκλημα σε Χιροσίμα-Ναγκασάκι

0 Comment

Ο Ο.Φ.Ο.Ν. συμμετέχει και καλεί στην αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση που διοργανώνει η ΕΕΔΥΕ την Τρίτη στις 8/8 στις 8:00μμ στην Ακρόπολη για τα 72 χρόνια από το μεγάλο ιμπεριαλιστικό έγκλημα των Η.Π.Α. στη Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι τον Αύγουστο του 1945.

Ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, όταν πάνω από 300.000 είναι τα καταγεγραμμένα θύματα στις δύο αυτές πόλεις.

Η συμμετοχή πρέπει να είναι μαζική και ο αγώνας αποφασιστικός, γιατί οξύνονται οι ενδοϊμπεριαλιστικές αντιθέσεις και ανταγωνισμοί σε όλο τον πλανήτη. Όταν προωθούνται στρατιωτικοπολιτικοί σχεδιασμοί των ιμπεριαλιστικών κέντρων για τον έλεγχο των αγορών και των ενεργειακών πηγών ο πόλεμος για το μοίρασμα της γης  είναι η μόνη λύση γι αυτούς.

Δεν μπορούμε να μένουμε θεατές όταν και στην περιοχή μας ελλοχεύουν κίνδυνοι με την ανοχή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ -και των προηγούμενων κυβερνήσεων- που με την πολιτική της συντηρεί και βαθαίνει την εμπλοκή της χώρας μας σε πολέμους και ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις.

Την ίδια ώρα που ο ελληνικός λαός ματώνει καθημερινά από την σκληρή αντιλαϊκή πολιτική, να ξοδεύονται υπέρογκα ποσά για τις στρατιωτικές δαπάνες των Νατοϊκών σχεδιασμών.

ΤΙΜΑΜΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΧΙΡΟΣΙΜΑ_ΝΑΓΚΑΣΑΚΙ

Οργανώνουμε την πάλη μας ενάντια στο ιμπεριαλισμό και τους πολέμους του.

[top]
Protected by the Bad Bot Exterminator Pro