20 Ιούλ 2015

ΤΑΞΙΚΗ ΑΛΛΗΛΛΕΓΓΥΗ!!

0 Comment

Μπροστά σ’αυτές τις δύσκολες στιγμές μετά την νέα Συμφωνία που φέρνει ακόμη σκληρότερα μέτρα και την επίθεση της Ε.Ε και του μεγάλου kεφαλαίου, ήρθε η ώρα να δείξουμε τη δύναμη μας, την αντίσταση μας .
Έχουμε πολλά όπλα, έχουμε πρώτα απ’όλα  τους αγώνες μας , τις κατακτήσεις μας, ένα από τα όπλα μας είναι ηΤαξική Αλληλεγγύη.
Να αποτρέψουμε, οργανωμένα- μαζικά τις συνθήκες απόλυτης φτώχειας, με τις παρεμβάσεις μας παντού, την αλληλεγγύη μας, στους συνανθρώπους μας, όλους τους ανήμπορους, τους συνταξιούχους τους αδύναμους, τους ανέργους ,συνδυάζοντας την αλληλεγγύη με την διεκδίκηση, γιατί ο  Λαός δεν είναι επαίτης όπως τον θέλουν.
Να συγκροτήσουμε τώρα και χωρίς καμιά καθυστέρηση, επιτροπές αλληλεγγύης παντού!!
Σ’αυτές τις δύσκολες συνθήκες ‘’Κανένας μόνος του’’!!
Έτσι λοιπόν και ο Ο.Φ.Ο.Ν τιμώντας την ιστορία του καλεί τα μέλη και τους φίλους του, και όλο τον Κοκκινιώτικο Λαό στο κάλεσμα της ΛΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΙΚΑΙΑ- ΡΕΝΤΗ για:
– Συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας, παιδικών τροφών και φαρμάκων.
– Την οργάνωση της πάλης μας σε κάθε γειτονιά σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, νερού.
– Την άμεση αντιμετώπιση υποχρεωτικών πλειστηριασμών κατοικίας.
– Την καταγγελία απολύσεων, μείωση μισθών, υποχρεωτικής άδειας, απλήρωτης εργασίας για την οργάνωση της συντονισμένης δράσης μας σε κάθε χώρο δουλειάς.

Για συγκρότηση Επιτροπής Αλληλεγγύης, αλλά και σε αγώνες για την διεκδίκηση των αναγκών μας, γιατί η επίθεση στον λαό θα κλιμακώνεται.
Ήρθε η ώρα να βάλει ο ίδιος ο λαός την δική του σφραγίδα και υπογραφή στις εξελίξεις
.

ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΤΩΣΑΜΕ- ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ
ΤΟ Δ.Σ

[top]
Protected by the Bad Bot Exterminator Pro