05 Σεπ 2014

ΘΕΑΤΡΟ ΜΕ ΤΟΝ Ο.Φ.Ο.Ν.!

0 Comment

Ο Ο.Φ.Ο.Ν, πάντα φροντίζει και συμβάλλει στην επιμόρφωση,αλλά και στην ανάπτυξη  του πνευματικού και πολιτιστικού επιπέδου των μελών και φίλων του.!!
Αρχικά, για φέτος προτείνουμε την θεατρική παράσταση «ΜΑΤΧΑΟΥΖΕΝ» , που παρουσιάζεται από πολυμελή θίασο στο θέατρο «BADMINTON» για τις 11/10/2014 ημέρα Σάββατο και ώρα 6.00μ.μ (απογευματινή παράσταση).!!
ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 14 ΕΥΡΩ.
Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ.!Στρατόπεδο

Θέμα του έργου, η ζωή των κρατουμένων στο ναζιστικό στρατόπεδο θανάτου Μαουτχάουζεν. Σκηνές από τις τελευταίες μέρες της πτώσης του Γ’ Ράιχ. Η κτηνωδία του ναζισμού. Αδιανόητα εγκλήματα και εκατοντάδες χιλιάδες νεκροί. Μνήμες αθώων, αμάχων και αιχμαλώτων πολέμου που κάηκαν στα κρεματόρια, πέθαναν σε ομαδικές εκτελέσεις, στα ηλεκτροφόρα σύρματα, θάφτηκαν ζωντανοί σε ομαδικούς τάφους, στο «λατομείο των θρήνων». Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την εφαρμοσμένη κτηνωδία του ναζισμού, που ξεπερνά την ανθρώπινη φαντασία. Ο εξευτελισμός της ανθρώπινης ύπαρξης. Ανυπεράσπιστοι έρωτες… Και, τέλος, η απελευθέρωση, το όραμα και η ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο…

Οι 60 και πλέον συντελεστές της παράστασης ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα απαιτητικό εγχείρημα. Τριάντα ηθοποιοί και η 20μελής ορχήστρα επί σκηνής συνομιλούν με τη μουσική του Μίκη Θεοδωράκη και του Γκούσταβ Μάλερ.
Σενάριο: Στ. Μάινας, Θ. Μουμουλίδης, Κ. Σπερελάκη. Σκηνοθεσία: Θέμης Μουμουλίδης. Παίζουν: Στέλιος Μάινας, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Αρης Λεμπεσόπουλος, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Βασίλης Μπισμπίκης, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Κώστας Βελέντζας, κ.ά. Διεύθυνση ορχήστρας: Μίλτος Λογιάδης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[top]
Protected by the Bad Bot Exterminator Pro