05 Νοέ 2017

ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ!!

0 Comment

Ο Ορειβατικός Φυσιολατρικός Όμιλος Νίκαιας διοργάνωσε  και φέτος με μεγάλη επιτυχία, την «Γιορτή του βουνού » την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017, στον Αχλαδόκαμπο. Η δροσιά του βουνού, η χαρά της αντάμωσης και η αναμενόμενη μαγεία της Φθινοπωρινής  πολύχρωμης εικόνας που η φύση απλόχερα μας προσέφερε,  ήταν πρόκληση να  συμμετάσχουμε και να τα χαρούμε όλα αυτά στον Αχλαδόκαμπο.

Μια φασολάδα που ψήθηκε  στα ξύλα όπως κάθε χρόνο, ξεκινώντας με τους τρεις εθελοντές ψήστες, από τις 4 π.μ., και μια άρτια προετοιμασία προσφοράς εδεσμάτων και καλού και άφθονου κρασιού, από τα μέλη του Δ.Σ. του Ο.Φ.Ο.Ν., προδιάθεσαν τους προσερχόμενους εκδρομείς  που ξεκίνησαν στις 8:00 το πρωί από τη Νίκαια με  πολύ όρεξη  για καλό φαγητό,  και  μεγάλη διάθεση και κέφι για τραγούδι και χορό.

Οι φίλοι του Ο.Φ.Ο.Ν. γεμίζοντας τρία πούλμαν, προσήλθαν για να απολαύσουν την φύση, να γευτούν την προσφερόμενη υπέροχη φασολάδα μετά των συνοδευτικών εδεσμάτων, να πιούν το υπέροχο κρασί και να διασκεδάσουν με τους ήχους της παραδοσιακής δημοτικής,  λαϊκής έντεχνης μουσικής χορεύοντας και τραγουδώντας.

Και τη φετινή χρονιά η γιορτή του βουνού είχε  μεγάλη επιτυχία. Οι παρευσκόμενοι εκδρομείς

ξεκίνησαν το δρόμο της επιστροφής  στις 4:00  το απόγευμα, επιβιβαζόμενοι στα πούλμαν και εφράζοντας τις ευχαριστίες τους στους  διοργανωτές.

Συγχαρητήρια στους εθελοντές και τα μέλη του Δ.Σ. για την πολύ καλή διοργάνωση και του χρόνου  να είμαστε καλά να ανταμώσουμε και πάλι. Θεσμό αποτελεί πλέον η γιορτή του βουνού.

[top]
Protected by the Bad Bot Exterminator Pro