01 Μαΐ 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ –ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!!!

0 Comment

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ –ΨΗΦΙΣΜΑ
Η Πρωτομαγιά , δεν είναι αργία ,ούτε η μέρα των λουλουδιών !!
Η 1η Μάη , είναι μια μέρα μνήμης και τιμής των αγώνων της παγκόσμιας εργατικής τάξης !!
Τιμάμε ,τους νεκρούς εργάτες του Σικάγο το 1886 , τους καπνεργάτες της Θεσσαλονίκης το1936 ,και τους χιλιάδες επώνυμους και ανώνυμους αγωνιστές της ταξικής πάλης ,που βάδισαν αλύγιστα με ηρωισμό και αυτοθυσία τον περήφανο δρόμο του αγώνα ,ώστε να απελευθερωθεί ο άνθρωπος από τα δεσμά της εκμετάλλευσης !!
Αν και πέρασαν 129 χρόνια , από την εξέγερση του Σικάγο , τα μηνύματα της εξέγερσης παραμένουν επίκαιρα , γιατί η Εργατική τάξη , συνεχίζει να βιώνει την ίδια βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική του Κεφαλαίου και της Ε.Ε , με καταστροφικές συνέπειες σε όλους τους κλάδους και σε όλους τους τομείς .
Όταν , την ίδια στιγμή ,η νέα συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ,χαρίζει εκατομμύρια στο μεγάλο κεφάλαιο ,με φοροαπαλλαγές και χαρίζοντας νέα προνόμια .
Εμπνεόμαστε και συνεχίζουμε τον ίδιο δρόμο ,στέλνοντας ένα βροντερό μήνυμα με τη συμμετοχή μας ,στα συλλαλητήρια και τους ταξικούς αγώνες μας !
Οι διαπραγματεύσεις και οι συμφωνίες ,γίνονται μόνο για τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας και όχι του Λαού
Δεν θα επιτρέψουμε , να περάσει η αναμονή ,ο φόβος ,η αδράνεια και η υποχώρηση, στα νέα δεινά που έρχονται , για τα κέρδη των μονοπωλίων
Η 1η Μάη είναι και θα παραμένει σύμβολο αγώνα .

ΖΗΤΩ Η 1Η ΤΟΥ ΜΑΗ ,
ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ !

[top]
Protected by the Bad Bot Exterminator Pro