29 Απρ 2024

Φωτογραφίες από την εκδρομή μας στους Δελφούς

0 Comment

Την κυριακή 14 απρίλη με τους φίλους από τον όμιλό μας πραγματοποιήσαμε μια όμορφη ανοιξιάτικη εκδρομή. Αναχώρηση στις 8πμ χωρίς καθυστερήσεις, με τις απαραίτητες στάσεις για να πάρουμε όλους τους εκδρομείς.
  Μετά μετά από μια στάση για καφεδάκι και τις πρώτες καλημέρες φτάσαμε μέσω Αράχοβας στους Δελφούς. Εδώ δόθηκε η δυνατότητα για δύο επιλογές. Βόλτα στους Δελφούς και καφεδάκι ή επίσκεψη στο μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο, χωρίς φυσικά να αποκλείεται η συμμετοχή και στις δύο επιλογές αφού ο χρόνος που μείναμε εκεί ήταν αρκετός.
  Δυστυχώς όπως μας ενημέρωσε η υπεύθυνη της εκδρομής και φυσικά όλοι καταγγείλαμε το εισιτήριο των 12 ευρώ ίσως απέτρεψε κάποιους να επισκεφθούν και να θαυμάσουν αυτούς τους θησαυρούς της παγκόσμιας κληρονομιάς.
  Με όμορφες εικόνες λοιπόν, ομαδικές ή παρεΐστικες φωτογραφίες και κυρίως καλή διάθεση αναχωρήσαμε για την παραλία της Ιτέας όπου είχαμε τον χρόνο για φαγητό, βόλτα ακόμα και μπάνιο στην θάλασσα για τις πιο τολμηρές φίλες. Για λόγους αντικειμενικούς δεν μπορέσαμε να βρεθούμε όλοι μαζί για φαγητό και δεν έμεινα όλοι το ίδιο ευχαριστημένοι. Είμαστε χαρούμενοι για όλους που συναντήσαμε για μια ακόμα φορά και μας συντρόφευσαν γιατί είναι μοναδική δύναμη η ομαδικότητα και το χτίσιμο σχέσεων φιλίας.
  Στο γυρισμό η υπεύθυνη της εκδρομής με ενημέρωσε για τα ερχόμενα δρώμενα του ΟΦΟΝ και όχι μόνο που όπως πάντα είναι συνδυασμένα με τον πολιτισμό και την παγκόσμια Ειρήνη.

[top]
Protected by the Bad Bot Exterminator Pro