26 Ιούν 2014

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

0 Comment

Με αφορμή, την σημερινή Παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών ο Ο.Φ.Ο.Ν. απευθύνεται σε όλο τον Ελληνικό Λαό, και τον καλεί να αντισταθεί και να παλέψει ενάντια σε κάθε τοξικοεξάρτηση, που συντηρείται και αξιοποιείται για την χειραγώγηση, το περιθώριο, την αμορφωσιά και τον αποπροσανατολισμό της νεολαίας!
Θεωρούμε ότι η πάλη και ο αγώνας ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά για την ριζική αντιμετώπιση τους, πρέπει να γίνει υπόθεση όλων, γιατί είναι ένας αγώνας για την ίδια την ζωή του κάθε νέου και νέας, ενάντια σε κάθε υποταγή και συμβιβασμό, ενάντια σε κάθε είδους εξάρτηση ! Καλούμε την νεολαία να αντισταθεί στην ναρκωκουλτούρα που της σερβίρουν , και να παλέψει δυναμικά για την ζωή που της αξίζει, την ζωή χωρίς ανεργία , εξαθλίωση , υποκουλτούρα, για μια ζωή με αξίες , ιδανικά και οράματα για το μέλλον .!

Ο Ο.Φ.Ο.Ν. ζητά αποφασιστικά μέτρα καταπολέμησης και άμεσης πρόληψης του φαινομένου :

  • Στεγνά θεραπευτικά προγράμματα .
  • Ειδικά προγράμματα κατάρτισης – απασχόλησης , ώστε να βρίσκουν δουλειά οι πρώην χρήστες όπως επίσης παλεύει να υπάρξει δυνατότητα θεραπευτικής φροντίδας και αγωγής για τους εξαρτημένους .
  • Δημιουργία Δημόσιου Κρατικού Φορέα για την πρόληψη , απεξάρτηση και επανένταξη των χρηστών στην κοινωνία, και καταδικάζει την εμπλοκή των επιχειρήσεων και των μη κυβερνητικών οργανώσεων σε αυτό τον ευαίσθητο τομέα

    ΛΕΜΕ Ν Α Ι ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΛΕΜΕ Ο Χ Ι ΣΤΗ Ζ Ω Η Μ Ε ΔΟΣΕΙΣ !!

    ΤΟ ΔΣ

     

[top]
Protected by the Bad Bot Exterminator Pro