12 Σεπ 2014

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΛΜΥΡΗ -ΚΑΤΑΚΑΛΗ-ΑΚΡΟΚΟΡΙΝΘΟ

0 Comment
παραλία Αλμυρής

παραλία Αλμυρής

Μετά από αρκετό καιρό το Δ.Σ αποφάσισε να διοργανώσει μια εκδρομή από κοινού με την Ορειβατική Ομάδα του Ομίλου.!
Έτσι λοιπόν την προγραμματίσαμε για την Κυριακή 7/09, ώστε να συνδιαστεί για τους τουρίστες θαλάσσιο μπάνιο στην παραλία της Αλμυρής, και τετράωρη πεζοπορία μέσα από μια πανέμορφη ,πευκόφυτη διαδρομή, που πρότεινε ο οδηγός της πεζοπορίας στο Κατακάλη.!
Μετά από την καθιερωμένη στάση για καφέ στα Ίσθμια, οι 30 πεζοπόροι μας αποβιβάστηκαν στο σημείο που θα ξεκινούσε η διαδρομή τους.!
Το πούλμαν συνέχισε πηγαίνοντας με τους υπόλοιπους εκδρομείς για την παραλία της Αλμυρής, για να απολαύσουν  το θαλάσσιο μπάνιο τους.!!
Στη ταβέρνα Αλμυρίκη ,που βρίσκεται πάνω στο κύμα, οι τουρίστες μας απόλαυσαν τα φρέσκα και καλομαγειρεμένα φαγητά της.! Μετά από την πεζοπορία τους, και οι ορειβάτες απόλαυσαν το θαλάσσιο μπάνιο τους στην παραλία  της Σιδερώνα, που ήταν και το τέλος της διαδρομής τους.!
Νωρίς το απόγευμα οι Τουρίστες μαζί με  τους Ορειβάτες, επιβιβάστηκαν ξανά στο πούλμαν, για να πάνε στο μουσείο της Ακροκορίνθου, όπου εκεί κάποιοι επισκέφτηκαν το μουσείο, και μετά όλοι μαζί απόλαυσαν το καφέ τους στην καφετέρια που βρίσκεται εκεί, με καταπληκτική θέα στον Κορινθιακό κόλπο.!!
Το σούρουπο οι εκδρομείς επιβιβάστηκαν στο πούλμαν ,για να επιστρέψουν πίσω στην πόλη μας.!!

Ακροκόρινθος

Ακροκόρινθος

 

 

 

 

 

 

[top]
Protected by the Bad Bot Exterminator Pro