13 Νοέ 2014

41 XΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΗ ΤΟΥ ¨73 ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΡΩΪΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ!!

0 Comment

Η Εξέργεση του Πολυτεχνείου, ήταν , είναι και θα παραμείνει ένα κορυφαίο Ιστορικό γεγονός , που αποτελεί ορόσημο της Λαϊκής Πάλης και σηματοδοτεί στη συνείδηση του Λαού και της νεολαίας την Αντίσταση και την Ανυποταγή .
Επίσης , συμβολίζει την έννοια του Λαϊκού Ξεσηκωμού ενάντια στη στρατιωτική δικτατορία , αναδεικνύοντας και τις βαθύτερες αιτίες για την επιβολή της , με συνθήματα ενάντια στο ΝΑΤΟ και τις βάσεις των ΗΠΑ στην Ελλάδα.
Ο Ηρωικός ξεσηκωμός του Ελληνικού Λαού και της Νεολαίας ,που πήρε χαρακτηριστικά μαζικής εξέγερσης , βγάζει συμπεράσματα επίκαιρα και χρήσιμα για την νεολαία και τον λαό που δοκιμάζονται σήμερα σκληρά από τις συνέπειες της καπιταλιστικής κρίσης .
Ο Ο.Φ.Ο.Ν , με αφορμή την Ιστορική Επέτειο καλεί τον Λαό και την Νεολαία , να τιμήσουν τους Νεκρούς Ήρωες του Πολυτεχνείου του ΄73 όπως επίσης και τους χιλιάδες Αγωνιστές του Αντιδικτατορικού Αντιφασιστικού Αγώνα !
Ειδικά σήμερα στη περίοδο της καπιταλιστικής βαρβαρότητας , το Ιστορικό δίδαγμα για το Λαό είναι ότι ο Λαός μπορεί να γίνει πιο δυνατός , όταν είναι Οργανωμένος και παλεύει αποφασιστικά για το δίκιο του , τις καθημερινές του ανάγκες , και για τα Δικαιώματα του.

ΤΟ Δ.Σ.

[top]
Protected by the Bad Bot Exterminator Pro