26 Αυγ 2014

30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ : ΜΕΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ !

0 Comment

Ο ρόλος του ΝΑΤΟ, είναι γνωστός σε όλους τους λαούς !!
Το ΝΑΤΟ, είναι η πιο επιθετική και δυνατή στρατιωτική συμμαχία στο κόσμο. Ως επιθετικός στρατιωτικός συνασπισμός, παρεμβαίνει σε πολιτικές λύσεις αιματοκυλώντας τους λαούς, όταν το επιτάσσουν τα συμφέροντα του Ιμπεριαλισμού!!
Γι’ αυτό και από το 1991, έχει επεκταθεί επιθετικά με πολλές πολεμικές επιχειρήσεις, με ένα και μοναδικό στόχο: την Ιμπεριαλιστική κυριαρχία στον κόσμο!
Τα παραδείγματα των πολέμων, στη Γιουγκοσλαβία, στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ, στη Λιβύη, στην Ουκρανία, και τώρα στη Παλαιστίνη, επιβεβαιώνουν τον ρόλο του, και τις καταστροφικές συνέπειες των επεμβάσεων του, στους λαούς !!
Με λίγα λόγια, είναι Εχθρός της Ειρήνης και Εγκληματίας της Ανθρωπότητας !!
Η Σύνοδος Κορυφής, που θα γίνει στην Ουαλία, στις 4 – 5/ 9, θα είναι άλλη μια Σύνοδος, που θα αποφασίσει σε βάρος των Κυριαρχικών Δικαιωμάτων και των αναγκών των Λαών.
Με αφορμή, την συγκεκριμένη Σύνοδο του ΝΑΤΟ το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ειρήνης, Καλεί σε Παγκόσμια Δράση στις 30/08 , και καλεί όλους όσους αγαπούν την Ειρήνη, να αγωνιστούν, να παλέψουν κατά του Ιμπεριαλισμού, την πρόοδο και την κοινωνική δικαιοσύνη, ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ να διαλυθεί, αυτός ο Εγκληματικός συνασπισμός που λέγεται ΝΑΤΟ!

Οι Λαοί δεν έχουν ανάγκη από προστάτες
μπορούν και καθορίζουν μόνοι τους , την τύχη τους !!

Ο Ο.Φ.Ο.Ν, στα πλαίσια της δράσης του, και όπως ορίζεται και από το καταστατικό του, παλεύει για την διαφύλαξη της Παγκόσμιας Ειρήνης !!

Πολλές εκδηλώσεις έχει διοργανώσει ο Ο.Φ.Ο.Ν σε συνεργασία με την Επιτροπή Ειρήνης Κοκκινιάς και δεσμεύεται για το μέλλον!

Η ΕΕΔΥΕ, διοργανώνει δυο κεντρικές εκδηλώσεις, στην Αθήνα και στα Χανιά της Κρήτης.

Αθήνα : Δευτέρα 1/9 ώρα 7:00μμ. στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων

Χανιά : Τρίτη 2/9 ώρα 7:00μμ. Παραλία Χανίων

Στις εκδρηλώσεις θα παραστεί και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης και Αλλλεγγύης της Παλαιστίνης και Συντονιστής Μέσης Ανατολής του Π.Σ.Ε, ΑΚΕΛ ΤΑΚΑΖ.

[top]
Protected by the Bad Bot Exterminator Pro