22 Φεβ 2015

23 ΦΛΕΒΑΡΗ 1943 – 23 ΦΛΕΒΑΡΗ 2015 «ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ»!!!

0 Comment

kata-thn-apel-ths-thessalonikhΣήμερα 23 Φλεβάρη συμπληρώνονται 72 χρόνια, από την ίδρυση της θρυλικής ΕΠΟΝ, της μαζικότερης Νεολαιϊστικης Οργάνωσης ,που άφησε μεγάλη παρακαταθήκη και πολύτιμα διδάγματα στο Λαϊκό Κίνημα!!
Εκατοντάδες, χιλιάδες νέοι της Ελλάδας με το αίμα, τον ιδρώτα και την δράση τους, έγραψαν στις γειτονιές και στα σοκάκια της Ανυπότακτης Αθήνας, στα βουνά, στους κάμπους και στα χωριά μας, τις πιο Ένδοξες Σελίδες της Σύγχρονης Ιστορίας μας!!
Σήμερα, είναι αναγκαίο περισσότερο από κάθε άλλη φορά να διδαχθούμε και να τιμήσουμε τους Αγώνες και τις Θυσίες της Θρυλικής αυτής Νεολαίας που στα 72 χρόνια από την Ίδρυση της, γιορτάζει και τιμά ο Ο.Φ.Ο.Ν που πολλά μέλη του, είχαν περάσει από τις γραμμες της!!
Επειδή, η ΕΠΟΝ δίδαξε στα Νιάτα της Ελλάδας, να ορθώσουν το ανάστημα τους και να πολεμήσουν ενάντια στη Βία και στον Φασισμό, παραδειγματιζόμαστε και αγωνιζόμαστε με την Νεολαία,για Μόρφωση,για Δικαίωμα στη Δουλειά, Δικαίωμα στην Ψυχαγωγία και τον Πολιτισμό,  ενάντα στα Ναρκωτικά και ενάντια στα σχέδια των Ιμπεριαλιστών Η.Π.Α, ΝΑΤΟ και Ε.Ε, για μια Πολιτική υπέρ των συμφερόντων του Λαού και όχι των Μονοπολίων!!

ΖΗΤΩ Η 72η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΘΡΥΛΙΚΗΣ ΕΠΟΝ!!

ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΟΝ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΦΑΡΟΣ, ΝΑ ΦΩΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ!!

[top]
Protected by the Bad Bot Exterminator Pro