26 Μαρ 2015

ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΟΝ!! 4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ-ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ!!

0 Comment

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ & ΤH ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ
ΜΥΣΤΡΑΣ – ΣΠΑΡΤΗ – ΝΕΑΠΟΛΗ – ΓΥΘΕΙΟ

4ΗΜΕΡΗ 10 ΕΩΣ 13/4/15

ΜΕΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση στις 08:00 για ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ, στάση και συνεχίζουμε για ΜΥΣΤΡΑ. Επίσκεψη της ερειπωμένης ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ που ήταν κτισμένη στην πλαγιά του ΤΑΫΓΕΤΟΥ. Θα δούμε την Βυζαντινή εκκλησία της ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ και το κάστρο του ΒΙΛΑΡΔΟΥΙΝΟΥ που δεσπόζει στην κορυφή του λόφου. Γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής προαιρετικά. Ακολούθως μέσω ΣΠΑΡΤΗΣ στάση – επίσκεψη στο Μουσείο Ελιάς, καταλήγουμε το απόγευμα στη γραφική ΝΕΑΠΟΛΗ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο LIMIRA MARE, δείπνο, παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου, διαν/ ση.
ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: Πρωινό και επίσκεψη στην επιβλητική ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ με τα παλαιά αρχοντικά, το σπίτι του Γ. ΡΙΤΣΟΥ, τις ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ και το περίφημο ΚΑΣΤΡΟ. Γεύμα προαιρετικά και επιστρέφουμε στο ξεν/χείο μας. Ξεκούραση, παρακολούθηση της Αναστάσιμης ακολουθίας, Αναστάσιμο δείπνο, διαν/ση.
ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Πρωινό και επίσκεψη στο όμορφο και κοντινό νησάκι της ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ, μόλις 570 μέτρα από την Πελοποννησιακή ακτή. Επιστροφή το μεσημέρι, Πασχαλινό γεύμα, χρόνος ελεύθερος, διαν/ση.
ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ. Στη διαδρομή μας θα κάνουμε μία ευχάριστη παράκαμψη για να επισκεφθούμε το ΓΥΘΕΙΟ και την πρωτεύουσα της Αρκαδίας την ΤΡΙΠΟΛΗ. Συνεχίζουμε για ΑΘΗΝΑ με στάση στην περιοχή του Ισθμού, άφιξη το βράδυ.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 195 ευρώ το άτομο

elafonissos

[top]
Protected by the Bad Bot Exterminator Pro