28 Ιούν 2017

Ο Ο.Φ.Ο.Ν. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

0 Comment

Με αφορμή την 26η Ιούνη, Παγκόσμια μέρα κατά των ναρκωτικών, ο Ο.Φ.Ο.Ν. καλεί την νεολαία να αντισταθεί και να παλέψει σε κάθε τοξικοεξάρτηση που συντηρείται και αξιοποιείται από το σύστημα για την χειραγώγηση, τον αποπροσανατολισμό, την αμορφωσιά, στοχεύοντας στην νάρκωση των συνειδήσεων.
Επίσης καταδικάζουμε και την κυβέρνηση που ακολουθεί πιστά τις οδηγίες της Ε.Ε. εξωραΐζοντας και στρώνοντας το έδαφος για νομιμοποίηση των ναρκωτικών, διαχωρίζοντας αυτά σε μαλακά και σκληρά.
Τα ναρκωτικά δεν είναι “γιατρικό”. Τα ναρκωτικά είναι μόνο θάνατος για χιλιάδες νέους και τις οικογένειες τους, που βιώνουν καθημερινά τραγικές καταστάσεις. Θεωρούμε ότι ο αγώνας ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά πρέπει να γίνει υπόθεση όλων, γιατί είναι ένας αγώνας για την ίδια την ζωή, ενάντια σε κάθε υποταγή και συμβιβασμό!
Η νεολαία να αντισταθεί δυναμικά ενάντια στη ναρκοκουλτούρα και να αγωνιστεί για την ζωή που της αξίζει, την ζωή χωρίς ανεργία, εξαθλίωση, υποκουλτούρα, για μια ζωή με αξίες, ιδανικά και οράματα για το μέλλον.

Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ
ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!!
ΖΩΗ ΟΧΙ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ!!

Το Δ.Σ. του ΟΦΟΝ
26/06/2017

[top]
Protected by the Bad Bot Exterminator Pro