04 Οκτ 2014

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!!

0 Comment

Ο Ο.Φ.Ο.Ν, καταδικάζει την εμπλοκή του Ιδρύματος “ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ”, στην διαχείριση των Αρχαιολογικών χώρων του Κεραμικού και της Βραυρώνας. Αυτό, είναι άλλη μια ένδειξη της κατεύθυνσης που υπάρχει για εμπορευματοποίηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Η συγκεκριμένη εμπλοκή, δημιουργεί πάρα πολλά ερωτηματικά για το ρόλο που θα παίξει το Ίδρυμα και τι σκοπό θα έχει!!
Είναι ολοφάνερο, ότι η συνεργασία εντάσσεται στην γενικότερη πολιτική της Κυβέρνησης για πλήρη εμπορευματοποίηση του Πολιτισμού μας, γιατί η εμπλοκή του Ιδρύματος στο τομέα του Πολιτισμού έχει ξεκινήσει ήδη, με την πολυδιαφημιζόμενη δήθεν ευεργεσία για την δημιουργία Εθνικής Βιβλιοθήκης , Εθνικής Λυρικής Σκηνής και Πολιτιστικού Εκπαιδευτικού Πάρκου – όλα με την επωνυμία του μεγαλοεφοπλιστή, όπως και στο Φαληρικό Δέλτα, το οποίο του παραδίδεται για 100 χρόνια.
Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις εμπλοκής στη διαχείριση Αρχαιολογικών χώρων και Μνημείων της χώρας μας, στο Ίδρυμα “ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ”!!
Είναι πια γεγονός, ότι η εμπορευματοποίηση προχωρά καλά και με τις ευλογίες της Κυβέρνησης, στη διαχείριση των Αρχαιολογικών χώρων και Μνημείων με την εμπλοκή των Ιδιωτών, με το πρόσχημα της «Ευεργεσίας» παρεμβαίνοντας στην συνείδηση του Λαού και της Νεολαίας, με κύριο στόχο, τον αποπροσανατολισμό.

ΕΞΩ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!!

ΤΟ Δ.Σ

 

[top]
Protected by the Bad Bot Exterminator Pro