19 Ιαν 2017

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ!!!

0 Comment

Σύλλογος Γυναικών Περάματος «Η Εστία της Γυναίκας»
Σύλλογος Γυναικών Νίκαιας
Σύλλογος Γυναικών Κερατσινίου-Δραπετσώνας «Στοργή του Παιδιού»
Σύλλογος Γυναικών Πειραιά «Η Πρόοδος»
Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Κορυδαλλού
Ο.Φ.Ο.Ν
18.01.2017
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Οι Σύλλογοι Γυναικών Πειραιά καταδικάζουν απερίφραστα την τραμπούκικη επίθεση της Χρυσής Αυγής, που συνεχίζει να επιτίθεται σε όσους αντιστέκονται στο ρατσιστικό της παραλήρημα. Αυτή τη φορά σε εκπαιδευτικούς και γονείς στο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου Περάματος, το οποίο προορίζεται να φοιτήσουν παιδιά θύματα του πολέμου.
Οι Σύλλογοί μας από την πρώτη στιγμή στάθηκαν δίπλα στους πρόσφυγες. Μαζί με τις Λαϊκές Επιτροπές Πειραιά, κάναμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να δείξουμε την αλληλεγγύη μας, υλικά και ηθικά.
Οι γυναίκες του Πειραιά, αλλά και όλης της χώρας, έχουν αποδεχθεί τα προσφυγοπούλα δίπλα στα δικά τους παιδιά, αφού η συντριπτική πλειοψηφία του λαού καταλαβαίνει πως το να φεύγεις κυνηγημένος μαζί με την οικογένειά σου για να γλιτώσεις από πυραύλους και σφαίρες, όταν πνίγεσαι μέσα σε σχεδίες για να επιβιώσεις, είσαι άνθρωπος που έχεις ανάγκη για αλληλεγγύη και προστασία, πολύ περισσότερο όταν αυτό αφορά βρέφη και μικρά παιδιά.
Καλούμε τις γυναίκες του Πειραιά, να υποδεχθούμε τα προσφυγοπούλα σαν να είναι παιδιά μας και μαζί να δυναμώσουμε τον αγώνα μας ενάντια στους πολέμους που σπέρνουν το θάνατο και την προσφυγιά.
Καλούμε κάθε γονιό να απομονώσει του εγκληματίες νεοναζί που πατάνε πάνω στην άσχημη κατάσταση που ζούμε και προσπαθούν να μετατρέψουν τους θύτες σε θύματα, χωρίς να χάσουν ευκαιρία να χύσουν το δηλητήριο του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, με ψευδείς και παραπλανητικές διαδόσεις γύρω από την υγεία των παιδιών των προσφύγων.
Για την τραγική κατάσταση που αναγκάζει εκατομμύρια ανθρώπων να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, ευθύνη έχουν αυτοί που βάζουν τους λαούς όλου του κόσμου να σφάζονται στους πολέμους για το μοίρασμα των πετρελαίων και των δρόμων ενέργειας κάθε χώρας.
Για την ανεργία, τη φτώχεια, την εκμετάλλευση, τη φοροεπιδρομή δεν ευθύνονται οι πρόσφυγες και τα παιδιά τους. Ο πραγματικός αντίπαλος είναι το σύστημα της εκμετάλλευσης, που μπροστά στο κέρδος ισοπεδώνει τα πάντα, γεννά τη φτώχεια, ανεργία, πολέμους και μαζικούς ξεριζωμούς.
Απαιτούμε την πλήρη και ομαλή ένταξή τους στο Δημόσιο Σχολείο, χωρίς αποκλεισμούς και χωρίς την εμπλοκή ΜΚΟ. Με ευθύνη του κράτους πρέπει τώρα να παρθούν όλα τα αναγκαία μέτρα, για την υγεία των παιδιών, την εξασφάλιση όλου απαραίτητου εκπαιδευτικού και βοηθητικού προσωπικού, ώστε τα προσφυγόπουλα να ζήσουν σε ανθρώπινες συνθήκες.
Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας σε πρόσφυγες και μετανάστες!
Απομονώνουμε τους φασίστες!
KAI O O.Φ.Ο.Ν με τη σειρά του καταδικάζει την τραμπούκικη και εγκληματική επίθεση της Ναζιστικής Οργάνωσης Χρυσής Αυγής όπως ακριβώς αναφέρει η καταγγελία , κ’ δηλώνει την Αλληλεγγύη του στους πρόσφυγες κ’ στους μετανάστες !!

[top]
Protected by the Bad Bot Exterminator Pro